fredag den 18. oktober 2013

Mit Yndlings læse-sted

Efteråret er for alvor kommet til Cambridge; det rusker i træerne, mørket har taget over, regnens dryppen på taget og de kolde mørke morgener har fået sit tag i mig. Sammen med mine hårde arbejdsvagter, ømme lænd, hævede ankler og trætte ben, som jeg kan takke den hurtigt fremadgående graviditet for, er mit energiniveau ikke på toppen for tiden. 

Det bedste, jeg ved lige for tiden, er derfor et varmt skumbad med en god bog. Masser af kakao duftende skum-sæbe, et glas kold cola og en god bog. 
Halvanden til to timer senere kan jeg vende tilbage til virkeligheden med ro i mit sind og blege rosinlignende tæer.


Pt. læser jeg Victor Hugo, Les Miserables, en god bog men en tung bog, og siderne snegler sig afsted. De små kapitler gør, at jeg får læst lidt her og der, men alle de virkelige indhug i sidetallet er foregået på mit yndlings læse-sted; i karbadet. Det er luksus og en klar anbefaling værd!
3 kommentarer:

 1. Åh, hvem der bare havde en karbad og kunne slappe fuldstændig af under sin læsning. Det må være fantastisk.

  Jeg læste iøvrigt også 'Les Misérables' i akkurat samme (smukke) udgave i dette års påske. De historiske afsnit er afgjort enormt tunge, men selve historien synes jeg, er så fin. Det er en fantastisk og velskrevet historie.

  SvarSlet
 2. Jeg har dte på præcis samme måde, . Historien er så fin, og personer er så smukt beskrevet. Bogen må bare tage den tid den tager - den fortjener at blive nydt!

  SvarSlet
 3. Ville også elske at have et karbad; men ville altså ikke turde at tage bøger med. Kan tydeligt se uheldet for mig, hvor en mindre overraskelse eller krampe i hånden gør at bogen synker ned i karbaddets bund...... Åh, sikke en gyser!

  SvarSlet