onsdag den 21. november 2012

Stephen King - Pigen der elskede Tom GordonStephen King
Pigen der elskede Tom Gordon


Pigen der elskede Tom Gordon handler om den 9-årige pige Trisha,, der på en skovudflugt med sin mor og bror farer vild i skovene i New Hampshire. Trisha elsker baseball og især hendes idol Tom Gordon, som er pitcher for Red Sox og kommer ind i 9´ inning for at redde gamet. Tom Gordon og baseball kommer til at spille en stor rolle for Trishas overlevelse, og baseball har på flere måder stor betydning for bogen, eksempelvis er afsnittene er delt op i baseball udtryk, med kapitel navne som første inning, niende inning osv. 
Bogen handler om Trishas overlevelses mekanismer, vilje og det der forfølger hende i skovene. 

Jeg troede at bogen ville være klassisk King horror, når det er bedst, men blev lidt skuffet, selvfølgelig er det spændende, hvordan en lille pige overlever i skoven rent faktuelt og psykologisk, men havde forventet en gyser og lidt mere dybde. 
Jeg har læst flere Stephen King bøger, som jeg er stærkt begejstre for som; Den Grønne Mil, Dragens Øjne og Ondskabens Hotel, alle absolut er værd at læse. 
Selvom Pigen der elskede Tom Gordon ikke levede op til mine forventninger, glæder jeg mig alligevel til at læse flere af hans værker.

1 kommentar:

  1. Fin blog du har fået lavet, og som jeg også glæder mig til at følge med i, specielt bogdelen. Du har flere bøger som jeg også selv godt kunne tænke mig at stikke snuden i på et tidspunkt :)

    SvarSlet