mandag den 22. juli 2013

Island tur-retur, bog status

Så er jeg tilbage fra 2 ugers fantastisk ferie på Island. 
Status på ferielæsningen er lidt skuffende, jeg havde vist undervurderet Island lidt. Vi kørte hele øen rundt, og jeg havde forestillet mig selv siddende med fødderne i forruden og en god bog i hånden, imens kilometerne røg forbi. Men Island er så smuk, at jeg ikke kunne tage øjnene fra vinduet vinduet, og jeg nød den fantastiske natur, der susede forbi istedet, til tider sad jeg endda med en klump i halsen og klamrede mig til sædet, imens vi kørte op ad små grus-bjerg-veje. Så læsemæssigt nåede jeg slet slet ikke, hvad jeg havde forestillet mig, så må tilbage på læsehesten, nu ferien er slut og hverdagen starter igen. 

Status
Lonely Planet - Iceland, bogen er blevet læst både forfra og bagfra, gennemanalyseret, og nu flot dekoreret med vores rute og små stjerner alle de steder, vi har været - denne bog har været en fantastisk rejseguide. Anmeldelse følger.
Derudover er det blevet til lige under halvvejs i A game of Thrones, George R. R. Martin, og halvvejs i Haruki Murakami; Blind Willow, Sleeping Woman. 4 kommentarer:

 1. Wow, sikke nogle billeder!
  Jeg har netop afsluttet en Murakami-bog, Kafka på stranden. Glæder mig til at læse hvad du synes om den du er igang med :)

  SvarSlet
 2. uhh, er næsten færdig med min - den er vildt god - tænkte at vi kunne lave en Murakami bytter næste gang vi ses.

  SvarSlet
 3. Fine billeder! :)

  Jeg glæder mig til at høre din endelige mening om "A Game of Thrones" når den engang færdiglæser den. Jeg har netop lige selv læst den, og kan ikke helt blive enig med mig selv om, hvad jeg egentligt synes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke. Jeg er faktisk blevet ret vild med den - tror jeg kommer til at tilhøre de inkarnerede fans. Den er noget mere læselig/let tilgængelig end jeg havde forestillet mig, og ser det meget positivt, da jeg havde forestillet mig en Ringenes Herre agtig stil.

   Slet