onsdag den 15. april 2015

There, and Back Again

Efter en uplanlagt meget lang bloggerpause, og en del tanker om at lukke bloggen helt ned, er jeg nu tilbage. Lysten til at blogge har meldt sig, lysten til at læse har meldt sig, så jeg kaster mig ud i det igen.

Da jeg for godt 6 måneder siden skrev mit sidste blog-indlæg, var det absolut ikke med henblik på at stoppe. Jeg vidste godt at tiden og overskuddet ikke ville blive så stort - hverken til at læse eller til at blogge, men regnede da bestemt med, at der ville snige sig et indlæg ind engang imellem. Tiden er bare gået, og jeg har haft alt for travlt.

D. 29 november flyttede vi efter 3 1/2 år i England tilbage til Fyn. Sådan en landeflytning er ret besværlig, sku´jeg lige hilse og sige. Men nyder at bo tæt på familien igen, og nyder at være hjemme i det danske.

Den 1. december, startede jeg job som jordemoder på dansk jord. 

Den 14. december blev Alva 1 år.

Jul + Nytår

Jan + feb gik med sygdom, vi havde alle 3 influenza på skift, og derefter snuppede Alva sig lige en omgang mellemøresbetændelse. Desuden dagpleje opstart + Joakim opstartede egen konsulent virksomhed.

I marts begyndte der endelig at komme ro på...

...og nu i April kører hverdagen endelig, det har taget lidt tid. Men overskuddet er tilbage og derfor min tilbagevenden til bogbloggerland.God læselyst derude!

5 kommentarer:

 1. Jaa, hvor godt. Velkommen tilbage :)

  SvarSlet
 2. Jaa, hvor godt. Velkommen tilbage :)

  SvarSlet
 3. Velkommen tilbage :-)

  SvarSlet
 4. Velkommen tilbage - og velkommen i Danmark igen :)
  Sådan en flytning må også være lidt af en omvæltning, så kan sagtens forstå at det har taget meget tid. Jeg synes at der var en del at holde styr på ved at flytte fra Aalborg til Fyn, så kan lige forestille mig at det må være 10 gange mere omstændigt når man skal fra England til Fyn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan en flytning fylder meget. Men det er nu dejligt at være på dansk - ikke mindst fynsk jord igen!

   Slet