tirsdag den 4. juni 2013

Suzanne Collins - Catching Fire


Suzanne Collins
Catching Fire
2. bog i The Hunger Games triologi
472 siderCatching Fire er den spændende fortsættelse til The Hunger Games.

Katniss og Peeta er tilbage i Distrikt 12 efter deres tid i arenaen. At være vinder af the Hunger Games er dog ikke helt nemt, og Katniss ønske om, at få livet som det var tilbage, synes umuligt. Katniss er ubevidst blevet symbolet for rebeller og rundt om i de forskellige distrikter begynder folket at gøre oprør mod hovedstaden. Katniss og Peeta får selv dette at se, da de rejser rundt til de forskellige distrikter på deres vinder tur. Da Katniss og Peeta uventet må i arenaen igen til en jubilæumsudgave af the Hunger Games, sker der virkelig noget i distrikterne.

Catching Fire er omend endnu mere spændende end The Hunger Games, jeg var fanget fra første linje, og havde læst den i en omgang, havde jeg ikke været nød til at tage på arbejde. Jeg er fuldstændig fanget i dette univers, og kan slet ikke vente til at gå igang med 3. og sidste bog i serien Mockingjay.
Hvis der er andre derude, der ligesom mig havde forestillet sig, at denne serie bare ville være en i rækken af ligegyldige young adult bøger i stil med Twilight, så tager I helt fejl. Det gjorde jeg, og hvor er jeg glad for, at jeg endelig har fået øjnene op for denne serie. Det er længe siden, jeg har læst en bog, jeg var så fanget i.

2 kommentarer:

  1. GLÆDER mig til at læse dem!

    SvarSlet
  2. ej, ja Sidsel du blir nød til at læse dem, de kører rundt i min hjerne. Sørg for at have alle bøgerne klar, for det er meget pinefuldt at vente på at biblioteket får dem hjem...

    SvarSlet